|24/06| Jordi Sedano assumeix l’ajuntament d’Alcoi després de la renúncia de Peralta

  • El fins ara alcalde d'Alcoi, Miguel Peralta, va renunciar al càrrec en ser nomenat Conseller d'Indústria de la Generalitat Valenciana.

VilaWeb
Redacció
24.06.2003 - 10:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Miguel Peralta, alcalde d’Alcoi, va anunciar aquest dissabte la seua renúncia al càrrec, després de ser nomenat conseller d’Indústria, Comerç i Turisme del nou Govern de la Generalitat Valenciana, presidit per Francisco Camps.

Peralta va assenyalar que el fins ara primer tinent d’alcalde, Jordi Sedano, assumirà l’ajuntament de la ciutat, i que aquest dimarts se celebrarà un Ple extraordinari en el qual es formalitzarà la seua renúncia com a primer edil, mentre que la votació per a l’elecció de Sedano se celebrarà, segons va afirmar, divendres que ve dia 27.

Peralta va indicar que Camps li va manifestar aquest divendres la seua intenció de designar-lo conseller d’Indústria, Comerç i Turisme, cosa que, va assegurar, li va produir, “sentiments contraposats”, però que finalment va optar per “no quedar-se còmodament treballant a Alcoi i acceptar el repte de treballar per la ciutat des d’una Conselleria”. Peralta va afirmar tenir un “compromís vitalici amb Alcoi”, tant en la seua vida particular com en la pública, i que “així ho seguiré mantenint”, i va afirmar tenir “l’absoluta seguretat de deixar un gran equip de Govern cohesionat”, amb Jordi Sedano al cap, qui, en la seua opinió, “ha demostrat una gran capacitat com a gestor en les àrees que han estat de la seua responsabilitat”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any