Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.06.2003  10:49

|24/06| Jordi Sedano assumeix l'ajuntament d'Alcoi després de la renúncia de Peralta

El fins ara alcalde d'Alcoi, Miguel Peralta, va renunciar al càrrec en ser nomenat Conseller d'Indústria de la Generalitat Valenciana.

Men?ame
 Miguel Peralta, alcalde d'Alcoi, va anunciar aquest dissabte la seua renúncia al càrrec, després de ser nomenat conseller d'Indústria, Comerç i Turisme del nou Govern de la Generalitat Valenciana, presidit per Francisco Camps.

Peralta va assenyalar que el fins ara primer tinent d'alcalde, Jordi Sedano, assumirà l'ajuntament de la ciutat, i que aquest dimarts se celebrarà un Ple extraordinari en el qual es formalitzarà la seua renúncia com a primer edil, mentre que la votació per a l'elecció de Sedano se celebrarà, segons va afirmar, divendres que ve dia 27.

Peralta va indicar que Camps li va manifestar aquest divendres la seua intenció de designar-lo conseller d'Indústria, Comerç i Turisme, cosa que, va assegurar, li va produir, "sentiments contraposats", però que finalment va optar per "no quedar-se còmodament treballant a Alcoi i acceptar el repte de treballar per la ciutat des d'una Conselleria". Peralta va afirmar tenir un "compromís vitalici amb Alcoi", tant en la seua vida particular com en la pública, i que "així ho seguiré mantenint", i va afirmar tenir "l'absoluta seguretat de deixar un gran equip de Govern cohesionat", amb Jordi Sedano al cap, qui, en la seua opinió, "ha demostrat una gran capacitat com a gestor en les àrees que han estat de la seua responsabilitat".