Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  16.06.2003  10:57

Josep Maria Pañella, cap de llista del BLOC a Torreblanca, serà proclamat avui nou diputat provincial per la formació nacionalista.

Substituirà així el cap de llista de Castelló, Antoni Porcar, que ho ha estat durant els passats quatre anys.

Men?ame
 

Les eleccions del passat 25 de maig li van revalidar al BLOC el diputat provincial pel partit judicial de Castelló que ja tenia des de l’any 1999. Aquest diputat ha de ser escollit avui pels 12 regidors que la formació nacionalista té en aquest partit judicial, que són 3 de Vila-real, 1 d’Almassora, 2 de Castelló, 1 de Benicàssim, 1 d’Orpesa i 4 de Torreblanca. En un primer moment, es donava per fet que seria reelegit el cap de llista per Castelló, Antoni Porcar, que ja havia ostentat el càrrec de diputat la passada legislatura, i més tenint en compte el gran augment de vots experimentat pels nacionalistes a la capital, que els ha fet passar d’un a dos regidors. Però fa uns dies es va saber que tant la cap de llista de Vila-real, Maria Gràcia Molés, com el seu homòleg de Torreblanca, Josep Maria Pañella, aspiraven també a ocupar l’escó a la Diputació. Finalment, sembla ser que Vila-real i Torreblnaca van arribar a un pacte, pel qual el nou diputat seria Pañella, a no ser que aquest resultara elegit alcalde de Torreblanca, en el qual cas passaria a ser Molés la diputada. Com que passat dissabte Pañella no va resultar escollit alcalde, per desacord entre el BLOC i el PSOE a nivell local, amb tota probabilitat, serà el regidor torreblanquí qui substituirà Porcar com a portaveu dels nacionalistes en l’ens provincial.