Convocats els Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2003

  • El més antic, el de novel·la, arriba a la quinzena edició

VilaWeb
Redacció
02.06.2003 - 11:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament d’Alzira, amb el suport de la Universitat de València, Bancaixa, la Mancomunitat de la Ribera Alta i Edicions Bromera, han organitzat els Premis Ciutat d’Alzira 2003. Hi ha cinc categories, que corresponen a la modalitat de novel·la, divulgació científica, assaig, narrativa juvenil i narrativa infantil.

Al XV Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira s’hi poden presentar originals no superiors a 250 fulls. Té una dotació econòmica de 18.000 euros i l’obra serà editada a la col·lecció L’Eclèctica de Bromera. Al IX Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General s’hi poden presentar treballs de difusió popular del coneixement científic i tecnològic escrits en valencià, espanyol, anglès o francès. Té un guardó de 15.000 euros i l’obra l’editaran conjuntament Bromera i el Servei de Publicacions de la Universitat de València. El V Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera pretén de potenciar la creació i difusió de la literatura d’idees; té una dotació de 18.000 euros i serà editat a la col·lecció Textures de Bromera. El VIII Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil atorga 12.000 euros a l’obra guanyadora i 2.500 euros a la finalista. I, finalment, el VIII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre atorga un guardó de 3.100 euros a la millor obra adreçada a lectors entre nou i tretze anys.

El termini de presentació d’originals roman obert fins al 15 de setembre. Ací podeu consultar els guanyadors de l’any passat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any