Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  02.06.2003  11:08

Convocats els Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2003

El més antic, el de novel·la, arriba a la quinzena edició

Men?ame
 

L'Ajuntament d'Alzira, amb el suport de la Universitat de València, Bancaixa, la Mancomunitat de la Ribera Alta i Edicions Bromera, han organitzat els Premis Ciutat d'Alzira 2003. Hi ha cinc categories, que corresponen a la modalitat de novel·la, divulgació científica, assaig, narrativa juvenil i narrativa infantil.
Al XV Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira s'hi poden presentar originals no superiors a 250 fulls. Té una dotació econòmica de 18.000 euros i l'obra serà editada a la col·lecció L'Eclèctica de Bromera. Al IX Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General s'hi poden presentar treballs de difusió popular del coneixement científic i tecnològic escrits en valencià, espanyol, anglès o francès. Té un guardó de 15.000 euros i l'obra l'editaran conjuntament Bromera i el Servei de Publicacions de la Universitat de València. El V Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera pretén de potenciar la creació i difusió de la literatura d'idees; té una dotació de 18.000 euros i serà editat a la col·lecció Textures de Bromera. El VIII Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil atorga 12.000 euros a l'obra guanyadora i 2.500 euros a la finalista. I, finalment, el VIII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre atorga un guardó de 3.100 euros a la millor obra adreçada a lectors entre nou i tretze anys.
El termini de presentació d'originals roman obert fins al 15 de setembre. Ací podeu consultar els guanyadors de l'any passat.