Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  30.05.2003  06:00

El setmanari Presència entra a la xarxa

El setmanari que es distribueix amb els principals diaris en català, nova publicació associada a VilaWeb

Men?ame
 

Des d'avui es pot trobar a la xarxa la web del setmanari Presència, a l'adreça www.presencia.info. Presència és una capçalera històrica de la premsa en català, que des de l'estiu del 2001 és la revista setmanal en català amb més difusió, amb uns 120.000 exemplars de mitjana. La revista arriba cada setmana als més de 400.000 lectors de les diferents publicacions que la distribueixen: Diari d'Andorra, El Punt (que l'inclou també en les edicions setmanals del País Valencià i la Catalunya Nord) ,Regió 7 , Diari de Balears , El 3 de Vuit, Segre, El 9 Nou, El 9 Punt, l'edició de Menorca d'Última Hora i Diari de Sant Cugat.
Totes aquestes publicacions reparteixen Presència al llarg del cap de setmana. A internet Presència.info canviarà cada divendres els seus continguts que inclouen el tema central de la setmana (que es pot baixar en format .pdf) i el debat mensual d'educació, amb l'enquesta que es proposa. Presència.info serà la sisena publicació associada a VilaWeb.