|26/05| Rafa Climent guanya per majoria absoluta amb el Bloc

VilaWeb
Redacció
26.05.2003 - 13:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El poble de Muro ha valorat positivament la gestió que el BLOC ha realitzat a l’Ajuntament durant l’última legislatura, i li ha donat la majoria absoluta.

Amb la confiança que han dipositat els murers i les mureres en el govern municipal, el Bloc podrà continuar amb un programa que va començar fa quatre anys i que els ha permés gestionar durant aquest temps els assumptes públics del poble.

Per al Bloc la situació actual és el començament d’una nova etapa plena d’il·lusió, perquè, segons afirmen, Muro avança i progressa amb un tracte respectuós amb el medi ambient, i que han demostrat, des de la transparència, la participació i sobretot la capacitat de gestió, que el BLOC pot governar.

El treball del BLOC a l’Ajuntament ha contribuït decididament a impulsar el progrés del poble, adoptant per a Muro un model de creixement sostingut basat en el principi del desenvolupament amb un tracte respectuós de l’entorn. S’ha impulsat una gestió urbanística que té en compte les persones, amb eliminació de barreres arquitectòniques, que redunde en benefici de l’interés de tota la població, lluny d’afavorir qualsevol especulació.

Climent afirma que la gestió del Bloc ha estat basada «en la sostenibilitat i el contingut social, sempre amb l’objectiu d’aconseguir el benestar dels ciutadans de Muro. Hem realitzat una labor important i esperem que la gent sàpia reconéixer la gestió i torne a concedir-nos el seu suport per a continuar en la mateixa línia».

Consulteu aquí els resultats de les eleccions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any