La 91.2 amb cert ‘aroma’ de Calisay

  • Ràdio Arenys estrena noves instal·lacions

VilaWeb
Redacció
22.04.2003 - 11:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’antic laboratori de la fàbrica de licor ‘Calisay’ acull des d’aquest matí les emissions de Ràdio Arenys. Les noves instal·lacions ocupen un espai ampli de l’antiga fàbrica Calisay, que d’ençà uns anys ha estat reconvertida en un gran equipament cultural. L’emissora millora considerablement els seus equipaments tècnics i també els espais de redacció, arxiu i discoteca.

Ràdio Arenys ha estat ocupant durant 22 anys la primera planta de l’edifici del Mercat. Les primeres emissions van fer-se el setembre de l’any 1979 des d’un àtic del carrer Horta Matanzas. L’any següent es va acondicionar l’espai de la Plaça del Mercat on l’emissora hi ha treballat durant aquest temps.

L’edifici Calisay, antic molí fariner del s.XVI, ha passat per diverses reformes i actualitzacions des que l’any 1896 Magí Molfulleda inicià la fabricació del licor Calisay. L’any 1981 RUMASA S.A. va adquirir la majoria d’accions de l’empresa i el 1984 la traspassà a mans de ‘Bodegas i Destilerias Pedro Rovira S.A.’, que la mantingué fins al 1994. El 1996 l’Ajuntament va adquirir l’edifici per a convertir-lo en l’espai socio-cultural, que avui acull l’Escola de Música , el Punt d’Informació Juvenil, el Servei de Promoció Econòmica, la Unió de Botiguers i Comerciants d’Arenys, l’Esplai de la gent gran, i des d’avui mateix, la ràdio municipal, Ràdio Arenys.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any