Lletres i ninots de Dalí, al Castell

VilaWeb
Redacció
04.04.2003 - 10:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fins el 18 de maig es pot visitar al Castell de Cornellà l’exposició “Salvador Dalí. Lletres i Ninots.”, una mostra que apropa la figura del genial pintor empordanès al públic. La sala d’exposicions és oberta de dilluns a divendres (de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h.) i els diumenges (de 10 a 14 h.).

L’exposició recull tot un seguit de dibuixos, manuscrits, i dedicatòries del pintor, que va reunir el col·leccionista Joan Abelló. També es projecta un breu documental sobre la vida de Salvador Dalí.

Abelló va forjar a principis del segle XX una gran amistat amb l’artista que li va permetre conèixer a Dalí com a persona i adquirir un gran nombre de les seves obres d’art. Així doncs, la visió que tenim de la figura de Salvador Dalí, un artista tan popular i polèmic, sobretot pels seus comentaris públics, i a l’hora tan desconegut encara, pren una nova dimensió amb aquest fons de lletres i ninots dalinians. Ara, el Museu Abelló de Mollet del Vallès presenta per primera vegada aquesta mostra, amb totes les obres catalogades i estudiades, al Castell. Una oportunitat per conèixer una de les màximes figures del surrealisme pictòric.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any