L’Hèrcules fitxa un nou davanter, mentre que Competició retira la roja a España

  • Darío Aliaga ha fitxat per aquesta temporada i la próxima, provinent del Vinarós, on ha fet 18 gols aquest any

VilaWeb
Redacció
26.03.2003 - 20:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La lessió que el davanter de l’Hèrcules, Jacinto Ela, va patir en el partit amistós que el seu equip va disputar davant l’Elx i que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc el que resta de temporada, ha fet que la directiva done llum verda l’incorporació d’un nou jugador. L’equip ha presentat a les instal·lacions del Rico Pérez, Darío Aliaga, un jove davanter de 21 anys, que aquesta temporada ha materialitzat 18 gols amb el que era fins ahir el seu equip, el Vinarós. Ell és valencià i la passada temporada va jugar a l’Eldense. El compromís és pel que resta de temporada i la propera i el jugador arriba amb la intenció de contribuir amb els seus gols a l’ascens de l’equip.

La decissió de dur una jove promesa s’enmarca en la línea que pensa seguir el club la próxima temporada en el cas de no assolir l’objectiu, que no és altre que l’ascens. En aquest cas, Enrique Ortíz, el propietari del club, ha donat ordres de configurar un equip jove, que no li costa massa calers.

D’altra banda, l’Alacant ha aconseguit una victòria moral, després que el Comité de Competició decidís retirar la targeta roja que Soriano Martínez va mostrar al porter alacantinista en el partit del passat dissabte davant l’Hèrcules, que finalment va perdre l’Alacant per 3 gols a un. Amb aquesta decissió, España podrà jugar davant el València B diumenge a Paterna. Un València B, que ara es troba a Mèxic per disputar un partit amistós, en nom del primer equip, bé amb sis jugadors del primer equip, i que no tornarà fins dissabte.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any