Jeb Bush, escridassat a Barcelona

  • Unes dues-centes persones es manifesten en contra de la guerra a la Plaça Sant Jaume

VilaWeb
Redacció
19.02.2003 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El governador de Florida, Jeb Bush, visita avui Barcelona, on ara mateix s’està entrevistant amb Jordi Pujol al Palau de la Generalitat. Diversos ciutadans anònims i algunes organitzacions polítiques han convocat concentracions a la plaça de Sant Jaume per rebre Jeb Bush. A les 20.00 se n’ha fet una davant la Generalitat, que ha comptat amb el suport d’Iniciativa per Catalunya Verds , Ciutadans pel Canvi i Nunca Mais, just quan fa tres mesos que es va enfonsar el Prestige. A les 20.30 hi havia uns dos-cents manifestants, que han rebut el germà del president dels EUA amb crits d”assassí’, després que la polícia hagi acordonat la Plaça Sant Jaume. Per la seva banda, la regidora de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, Roser Veciana, ha demanat que se’l declari persona no grata.

El germà de George W. Bush acompanya una delegació de cinquanta empresaris de Florida, que s’han reunit amb el sots-tinent d’alcalde Xavier Casas. Florida és un estat lligat històricament amb el nostre país mercès a la petita i activa comunitat menorquina de Saint Augustine.

Ahir i abans-d’ahir Jeb Bush va visitar la capital d’Espanya, Madrid, on va deixar bocabadat tothom quan va agrair al president de la ‘República Espanyola’ l’amistat amb els Estats Units. Una amistat que, segons el governador de Florida, aportarà a Espanya ‘uns beneficis que ara mateix no ens podem ni imaginar’. Per enfortir encara més aquests llaços d’unió el president de la ‘república’, José M. Aznar, passarà el cap de setmana al ranxo que el president nord-americà té a Texas.

Enllaços
Secció de Nosaltres.Com: Política i govern.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any