El Centre Mèdic Integral presenta el programa de conferències sobre psicologia

VilaWeb
Redacció
13.11.2002 - 14:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Centre Mèdic Integral, en col·laboració amb l’Associació de Veïns de La Central-Olivera, ha donat a conèixer ja el seu programa per al cicle de xerrades divulgatives d’enguany i per l’any que ve. Aquesta és ja la quarta edició d’aquest cicle de conferències sobre psicologia, on es tracten temes que poden afectar a nens, adolescents i adults. Totes les conferències es portaran a terme al Casal Social de l’Associació de Veïns de La Central-Olivera, a la plaça dels Països Catalans.

La primera de les xerrades es farà el dijous 28 de novembre, i porta per títol “La importància de la família en el desenvolupament psicològic del nen”. Anirà a càrrec de l’organitzador del cicle, el doctor en psicologia i psicoanalista Pau Martínez Farrero. Serà a partir de les vuit del vespre.

La segona d’aquestes conferències es farà ja l’any vinent, concretament el dia 27 de febrer, dijous, a partir de dos quarts de vuit. En aquest cas la xerrada es titula “Quan tot es converteix en motiu de dubte i preocupació: el trastorn obsessiu”, i l’impartirà Graziella Baravalle.

Per acabar amb aquest cicle de xerrades, es parlarà sobre “La depressió, un símptoma del nostre temps”, el dia 8 de maig. Aquesta darrera conferència també anirà a càrrec de Pau Martínez Farrero.

En tots tres casos, primer es farà una exposició del tema a càrrec dels conferenciants, i després tots els participants podran opinar i fer preguntes al respecte de manera oberta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any