Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  27.09.2002  22:00

(28/09) El diputat provincial Garcia i Mut serà el cap de llista municipal per Dénia del BLOC.

Compaginarà aquest càrrec amb la llista autonòmica per Alacant on també serà el cap de llista.

Men?ame
 

El diputat provincial i portaveu del Bloc en l'Ajuntament de Dénia, Sebastià Garcia i Mut, compaginarà el primer lloc de la candidatura municipal i el de la llista autonòmica de la formació nacionalista, segúun van confirmar fonts del partit. Garcia i Mut ha iniciat ja l'arreplegada dels 35 avals necessaris per a optar a encapçalar la candidatura dels nacionalistes a les Corts per la circumscripció d'Alacant i, excepte canvis d'última hora, la seua opció serà ratificada en el Consell Nacional que la formació celebrarà el pròxim 19 d'octubre.
La posició de Garcia i Mut durant esta legislatura com referent del partit en la Diputació li ha obligat a acceptar la petició dels responsables del Bloc en les comarques alacantines, entre els que hi ha un ampli consens sobre la candidatura del diputat provincial a les Corts. En principi, l'únic problema és el fet que compaginar ambdues candidatures pot restar-li temps per a les dues ocupacions, qüestió que la direcció del Bloc pretén resoldre amb una composició equilibrada de la resta de la llista autonòmica.