Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  26.09.2002  23:05

El XVII Menjar de Tast de Sitges.

Men?ame
 

El Club del tast del Gremi d'Hostaleria de Sitges celebra la XVII edició del Menjar de Tast aquest divendres. La mostra gastronòmica tindrà lloc a l'Hort de Can Falç, i hi participaran un total de dinou restaurants. A la jornada es podran tastar un seguit de receptes elaborades expressament per a la mostra. Entre els plats que es podran degustar hi ha un còctel de marisc amb bolets confitats, pasta de full de llagostins amb crema de seps, amanida tèbia de guatlla confitada amb vinagreta de pinyons i parrufalla de bolets, o fricandó de rap i cloïsses amb rossinyols i amb perfum d'anxova.
El Menjar de tast també comptarà enguany amb la participació de tres pastisseries de la vila. El preu del tíquet de consumició serà de 23 euros, que inclouen cinc degustacions de restaurant i una de pastisseria.
Les persones que vulguin també tindran la possibilitat d'adquirir un tiquet de repetició per vuit euros, que inclourà dues degustacions de restaurant i una de beguda.
L'acte d'inauguració oficial tindrà lloc a les vuit del vespre, i l'obertura al públic començarà mitja hora més tard. La mostra gastronòmica estarà amenitzada per la Sitjazz band.