Cassolada a la Festa Major de Fondarella.

VilaWeb
Redacció
31.08.2002 - 10:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Enguany es celebra la 22a. edició.

Pel disabte, dia 31, s´ha programat un esmorzar popular i una tirada de bitlles a la Serra.

Per la tarda hi ha programada una cursa de ciclomotors i un partit de futbol entre el CF Fondarella i el CF Castellserà.

A les 7 de la tard a es començaran a preparar les cassoles de pages que es menjaran en el sopar de germanor.

A 2/4 de 10 de la nit es farà el pregó de festes que anirà a càrrec del historiador Josep Maria Solé i Sabaté, presentador de lprograma de Catalunya Ràdio, Postres de músic.

La casolada de l´any pasat va reunir més de 700 persones. El ball serà amenitzat per l´orquestra Glacé. Entrada la nit la Serra acollirà una festa after-hours.

Durant el dissabte i el diumenge, dia 1, es podrà visitar, a la capella de sant Sebastià, l´exposció d´aquarel.les de Marius Carretero.

Pel diumenge, a més, actuarà l´Esbart Dansaire Lleidatà, a migdia. Per la tarda hi ha programat un partit de futbol infantil entre el CF Fondarella i l´Escola Futbol Urgell.

Al mateix camp d´esports es farà una cursa de rucs. Les sessions de ball aniran a càrrec del grup Slogan.

Un esmorzar popular donarà la benvinguda al diluns, dia 2. es farà a l´obrador de Fondarella de la Pastisseria Sant Isidori. Des d´aquí sortirà el cercavila amb el grup Plou i fa sol. El ,ateix grup d´animació farà un espectacle, a la tarda , pels més joves, que acaabarà amb una festa d´escuma.

La missa de Festa Major, que serà concelebrada pel bisbe de Solsona, Jaume Traserra, servirà pe rinagurar les obrs de rehabilitció de l´església parroquial. Al sortir hi haurà una ballada de sardanes, amb l´orquestra Rosaleda, la mateixa que actuarà a les sessions de ball i concert.

L´últim dia de Festa Major, dimarts, dia 3, funcionarà el parc infantil Guyus al llarg del matí.

Per la tarda es faran cucanyes pels més joves i un berenar popular en que es menjaran els dolços fets pel 10è Concurs de Pastissos Cassolans.

El fi de festa el posaran els participant en la Trobada de corals on hi participaran, entre altres, la Coral la Miranda d´Urgell de Miralcamp, la Joventut Coral Rossinyols d´Urgell de Torregrossa, la Coral Verge del Lliri de Vilanova de Bellpuig o l´Orfeó Golmesenc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any