Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  09.06.2002  06:00

El Procés de Vinarós a Badalona

Men?ame
 

El Procés de Vinaròs va néixer el 2 d’abril del 2000 quan més d’un centenar de persones, procedents tant d’organitzacions independentistes i d’esquerres com persones no adscrites a cap organització, s’ajunten amb la voluntat d’iniciar un procés polític obert a tothom, que permetés a l’esquerra independentista dotar-se de “les eines i les estructures imprescindibles per l’assoliment de la independència política, la unitat nacional i la justícia social del poble català”, segons explica la Comissió Política del Procés de Vinarós. A partir d’aquest moment, el moviment ha anat creixent i aglutinant més persones i organitzacions ja que un dels objectius prioritàris del procés és acabar amb la divisió que des de fa uns anys pateix el Moviment Català d’Alliberament Nacional (MCAN) per tal de poder donar, segons fonts de la mateixa comissió, una resposta conjunta, unitària i per tant molt més forta a les agressions que sofreixen els Països Catalans per part de l’Estat Espanyol i l’Estat Francès. En aquesta moments, el procés a entrat en una fase decisiva on des de cada Assemblea Popular Comarcal(APC) s’haurà de consensuar els diferents documents bàsics de l’organització i començar a engegar la nova campanya unitària del Procés de Vinaròs a favor del Medi Ambient.

A Badalona, l’Assemblea Popular Comarcal del Barcelonès Nord es trobarà per organitzar-se, repartir tasques i fer un dinar de germanor el proper diumenge 9 de juny a les 11’00 del matí al Casal Antoni Sala i Font (Riera d’en Matamoros 103 baixos).