Dues Companyies de Moià a la XIII Mostra de Teatre d’Igualada.

VilaWeb
Redacció
25.05.2002 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per tretzena vegada, la ciutat d’Igualada acull la celebració d’aquesta festa de les arts escèniques que és La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Catalunya.

Des del passat dimarts dia 21 i fins demà diumenge, dia 26, els carrers i places, teatres i escoles d’Igualada, s’ompliran de personatges i música, paraules i gestos, màgia, somriures, riures i rialles!.

Enguany, d’entre els prop de 50 muntatges que s’hi podran veure, hi ha dos espectacles de companyues de Moià. Per una banda, la Companyia Ninus Teatre de Marionetes, presenta l’espectacle Un Amic de Por, el qual ha estat guardonat amb el Premi Xarxa 2002 i es podrà veure el diumenge a les 16:30 i a les 18:15 a la sala Aurora i tindrà una duració aproximada de 50 minuts.

Per altra banda, la Companyia Pamipipa presentarà diumenge a les 18:00 a la Font Vella, l’espectacle-taller Estol de Jocs Tradicionals, una nova i original proposta de festa que dura unes 2 hores i que veureu més detallada si visiteu la seva pàgina web.

Durant el cap de setmana, a més, apart de la multitud d’espectacles que podreu trobar arreu d’Igualada, si aneu a la Biblioteca Central

podreu disfrutar també de Mostra a la carta un espai on podreu trobar informació (documentació, fotografies, programes de mà, cartells…) dels espectacles de les companyies de teatre, titelles, animació, dansa, etc., tant dels participants a la Mostra com de la resta de companyies de Catalunya. Horari de la mostra:

Dissabte de 10 a 14 h i de 15 a 19 h.

Diumenge de 10 a 14 h.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any