3ª Trobada d’Escoles d’Educació Musical a la Catedral.

VilaWeb
Redacció
17.05.2002 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Catedral de Castelló acollirà diumenge vinent la 3ª Trobada d’Escoles d’Educació Musical que organitza la Secretaria General de Joventut amb la col.laboració del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Castelló.
Hi participaran les escoles del Casino Menestral Figuerenc, la Flauta Màgica, De l’Empordà, Temps de Música, La Jove Orquestra de Figueres, El Gavià de l’Escala i l’escola Municipal de Música Antoni Agramont de Castelló d’Empúries.
L’acte també serà un merescut homenatge al professor i director de l’Escola Municipal de Música Antoni Agramont de Castelló Sr. Pere Cortada.
El concert tindrà lloc a la Catedral diumenge 19 de maig, a les 17.30 h.
Pere Cortada i Carbonell (Castelló 1944), músic professional, instrumentista de violí, piano, fiscorn i trombó.
Format a l’escola municipal de música de Castelló, fou deixeble del Mestre Blanch entre altres, i continuà els estudis a Figueres amb la Sra. Camila Lloret i Arseni Corsellas; posteriorment amplià els estudis a Barcelona. S’inicià professionalment en aquest món l’any 1957 amb la Cobla-Orquestra Catalunya de Bordils, La Lira de Sant Celoni, la Caravana, la Maravella i la Principal de la Bisbal.
L’any 1988 és nomenat director de l’escola municipal de música Antoni Agramont. A més de les tasques de professor i director ha compaginat la formació la cobla Els Rossinyolets, la Cobla Empordanesa i l’Orquestra de Cambra, tot amb alumnes provinents de l’escola. També va ser fundador i director durant molt de temps de la Coral Castellonina i actualment és director del Cor Gregorià del municipi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any