Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  13.04.2002  23:52

Xè Aplec del Mussol (II)

Men?ame
 

Manuel Sabés lliura la placa testimoni d'una de les dues mussolades, per a la Regidoria de Promoció Econòmica, per la quantitat de mussols plantats per tot el poble.

L'altre placa per al Club Excursionista de Sant Quirze, ells han dut durant l'any 2001, els mussols fins a França.

Un dels dos mussols d'aquest Aplec del Mussol, que s'havien de lliurar era per a Carles Solà, ex rector de l'Autònoma.

Un record per un "mussolaire" homenatjat, recentment desaparegut, l'humorista Gila, ell va dibuixar un mussol quan se'l va premiar, l'acte de mostrar el vídeo al revés, desdibuixant el dibuix (perdoneu) fins arribar al blanc del paper, força ben trobat i emotiu.

L'altre Mussol de l'Any era per Operación Triunfo, els joves que hi havia a la sala, s'apinyaven a primera fila per poder veure ven de prop alguns dels seus mediàtics ídols, Manu Guix i Àngel Llacer, reben aquest Mussol i diuen unes paraules.

Tots els homenatjats, han pujat al final a l'escenari, no s'hi cabia, l'overbooking era total. Un desè aplec del mussol, amb èxit de participació, un primer Mussol de Sant Quirze, prova de la sintonia existent entre la Casa Gran i l'Ateneu.

Enric Alloza, redacció stqv.

Fotografies