Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  25.03.2002  18:36

Una nova revista infantil en català, editada a la Catalunya Nord

Men?ame
 


Te proposem visualitzar el número 0, el primer de tots, el número de llançament d'una nova revista infantil (6-11 anys) publicada a Catalunya Nord.
Aquesta mostra és excepcional i única, per tal d'ensenyar a tots aquests que no han tingut la sort de rebre l'exemplar real, de veure com n'és de bonica aquesta revista: 24 planes, tot color, amb reportatges, jocs, planes sobre personatges cèlebres, animals, actualitat...
Més tard, i per cada número, aquestes planes internet te proposaran el sumari del mes, extractes de la revista i més jocs en relació amb els temes dels articles.
Bona passejada per les planes, bona lectura, i fins aviat, Mil Dimonis !!

Esperem de tot cor que MIL DIMONIS sigui del teu gust.
Una veritable revista, tot color i ... pensa-t'ho bé: tu la tindràs en català i al mateix temps els mainatges de Bretanya la reben en bretó, els d'Occitània en occità, els de Còrsega en cors i els del País Basc, en basc !! Així tu també participes a la diversitat cultural del país i t'aprofites d'una súper revista en català.
A tu de veure, si vols compartir MIL DIMONIS amb els teus companys o si prefereixes te la cruspir tant bon punt arribi a casa teua.
MIL DIMONIS s'adreça evidentment als infants que llegeixen en la nostra llengua, però també als pares que belleu no en saben tant i que voldrien perfeccionar llur català, i també els avis, padrins i padrines, que trobaran aquí una revista a llegir als petits fills. I per als catalans exiliats, serà un bon lligam amb la nostra terra i la nostra parla.

Concurs
Amb aquest número especial de llançament proposem als lectors de participar a un concurs de dibuix: envieu-nos els dimonis més endimoniats que pugueu imaginar, així fareu aquesta revista més vostra. Tots els nins i nines, abonats o no s'hi poden posar. Cuiteu-vos de nos enviar els dibuixos, en publicarem en el proper número.
Mil Dimonis APLEC, Edific P1 66860 Perpinyà cedex.

Qui publica MIL DIMONIS ?
A Catalunya Nord, la revista té per nom MIL DIMONIS, i és publicada sota la responsabilitat de l'Associació Per a L'ensenyament del Català (APLEC) en col·laboració amb les Edicions Trabucaire.
Directora de la publicació: Miquela Valls
Redacció en cap : Alà Baylac Ferrer, Joan-Lluís Lluís, Pasqual Tirach.
Equip de redacció: Hermínia Duran, Patricia Narach, Mila Ridaura, Muriel Tixador, Natàlia Verdaguer.

Mònica P. redacció stqv.
Mil dimonis

Men?ame