Una barcelonina guanya el premi Flor Natural dels Jocs Florals de Calella.

VilaWeb
Redacció
11.03.2002 - 14:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Esther Martínez-Pastor, de Barcelona, es va endur la Flor Natural, premi a la millor composició que canti l’amor dels Jocs Florals de Calella, amb el poema Fa deu mil anys…. Es van atorgar 8 guardons, entre els quals hi havia el premi juvenil La Llopa, que va ser per al jove calellenc Àlex Ortet i Casellas, amb el poema Tres mesos sense tu. Els Amics de la Poesia, organitzadors del acte, van rebre un total de 165 obres.

Els premis dels Jocs Florals de Calella, celebrats diumenge al migdia a la Sala Mozart del municipi, es van atorgar en un acte molt emotiu en què rapsodes de Calella van llegir les poesies guardonades i es va homenatjar la calellenca Concepció Òrgan. En l’acte, que va reunir unes 200 persones, hi va participar la pubilla de Calella com a reina de la festa, Meritxell Viñas, l’hereu, Jordi Casals, i les dames d’honor, Natàlia Rey i Verònica Martínez.

Josep Miracle, portaveu del grup organitzador, Amics de la Poesia, va ser l’encarregat d’anunciar els guanyadors. El plat fort va ser l’anunci del premi Flor Natural, que va ser per a la barcelonina Esther Martínez-Pastor, amb el poema Fa deu mil anys…; el premi Englantina va ser per a Josep Maria Jardí, de Manresa; el premi Viola va ser per al poeta Salvador Sunyer, de Salt; el premi Maria Cardona va ser per a Concepció Julià, de Barcelona; el premis Francesc Castells se’l va endur la menorquina Anna M. Ticoulat; el premi juvenil La Llopa va ser per al calellenc Àlex Ortet; el premi Francesc Grau va ser per a Lleonard del Río, d’Igualada; i el premi M. Teresa Saula va ser per a la barcelonina Irene Pascual.

L’acte va ser presidit per l’alcalde de Calella, Josep Basart, i el regidor de Cultura, Josep Maria Juhé, amb el jurat i el mantenidor, Jordi Llavina.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any