Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  28.02.2002  06:00

El Fòrum Català pel Dret a l'Autodeterminació (FOCDA) presenta la seva pàgina web

Men?ame
 

Avui, dijous 28 de febrer, a la 1 del migdia a la seu del CIEMEN (Rocafort 242/bis, Barcelona) es presenta la pàgina web del Fòrum Català pel Dret a l'Autodeterminació (FOCDA). El web del FOCDA pretén ser un espai de difusió i de debat al voltant del dret a l'autodeterminació i dels drets col·lectius del pobles. La pàgina "Documents" forneix d'informació al visitant sobre la legislació internacional i nacional que reconeix el dret a l'autodeterminació; la pàgina "Apunt històric" fa un repàs dels casos en què aquest dret s'ha aplicat arreu del món al llarg d ela història contemporània. "Bibliografia" i "Hemeroteca" presenten uns reculls extensos de llibres, articles i notícies referents al dret a l'autodeterminació. Finalment, la pàgina "FOCDA" informa dels objectius de la nostra entitat i de les seves normes de funcionament intern.
El FOCDA va néixer el dia de Sant Jordi de l'any passat amb l'objectiu de ser una eina de divulgació del dret a l'autodeterminació i de promoció del debat, en el si de la societat catalana, al voltant d'aquest dret i, d'una manera més general, al voltant dels drets col·lectius dels pobles. (28-02-02)