Manuel Valls i Norberto Delisio, guanyadors del Joaquim Amat-Piniella

  • El guardó és convocat per Columna

VilaWeb
Redacció
26.02.2002 - 18:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Manuel Valls i Norberto Delisio han guanyat el II Premi Joaquim Amat-Piniella, convocat per l’editorial Columna, conjuntament amb la delegació bagenca d’Òmnium Cultural i l’Ajuntament de Manresa, i dotat amb sis mil euros (quasi un milió de pessetes). Aquesta obra narra el llarg camí cap a l’exili d’un minyó d’onze anys.

Manuel Valls és un home pluridisciplinar. Productor cinematogràfic i guionista, aquests darrers anys s’ha dedicat pràcticament en exclusiva a la literatura, especialment la dedicada al sector juvenil. Ha publicat en espanyol i en català; en la nostra llengua es destaquen títols com ara ‘Eva, busca’t un psicòleg’, ‘No t’enamoris mai d’un androide’ i ‘Bob, Nick i Leo’, que va obtenir el premi Columna Jove del 2000.

Norberto Delisio és un guionista argentí, resident a Barcelona, que també ha freqüentat el cinema i que ja havia cooperat amb en Valls en uns altres projectes. El guanyador del premi de l’any passat va ser Rafael Vallbona, amb la novel·la ‘La comuna de Puigcerdà’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any