Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  16.02.2004  14:58

Jordi Alvinyà, nou secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació

Men?ame
 

El Consell de Govern de la Generalitat ha aprovat avui el nomenament de Jordi Alvinyà i Rovira com a nou secretari de Telecomunicacions i Societat de la informació del DURSI. Alvinyà substitueix a Carles Martín, que va comunicar a finals de l'any passat la seva voluntat de tornar a la seva dedicació en l'àmbit privat.

Jordi Alvinyà és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomat d'IESE. En els últims anys ha estat director general de Centres Docents del Departament d'Ensenyament i des de 1988 és director general de Radiodifusió i Televisió del Departament de la Presidència. A més, és membre del Grupo Jurídico del Foro de la Radio Digital des de la seva creació el 1998 i vocal del Consejo Asesor de Telecomunicaciones des del juliol de 2001. A la nota de premsa de la secretaria de la Societat de la Informació es pot trobar ampliat el currículum de Jordi Alvinyà.


----------

! Actualització les 18.25

+ Secció de Nosaltres.Com: Desenvolupament de la Societat de la Informació