Seleccions de futbol des del 1904

VilaWeb
Redacció
28.12.2001 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La selecció catalana té una llarga trajectòria al darrere, que va començar el 1904 amb el primer partit, per més que mai no hagi estat reconeguda oficialment, i ja ha disputat 134 partits. (Enguany la UEFA ha tancat la porta al reconeixement oficial de seleccions esportives no estatals.)

La Federació Catalana de Futbol té una nova versió de la web en preparació, que recull tota la informació sobre la selecció catalana de futbol, tots els partits jugats des del 1904 i els resultats de cada un.

Així mateix, la selecció valenciana havia jugat partits abans de l’any 1936 i fins a la dècada dels 40, però fins avui no hi havia tornat més. La selecció del Principat i la del País Valencià s’havien oposat en dues ocasions, a doble partit, els anys 1936 i 1944. El retorn de la selecció valenciana ha aixecat molta expectació entre els col·lectius nacionalistes: el Bloc Jove ha preparat una pàgina especial i ha organitzat l’assistència en grup a Mestalla. Però, com que la Federació Valenciana de Futbol i l’empresa que li mantenia la web han trencat l’acord que les lligava, ara no es pot consultar informació oficial sobre la selecció.


———-


+ Secció de Nosaltres.Com: Futbol.


+ Canal: VilaWeb Esports.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any