Un nou incendi destrueix 30 hectàrees, a Força Reial

  • Segons gran incendi d'aquesta setmana. Si dilluns eren les Fonolledes, ahir dimarts va ser el sector de Força Reial on va començar un incendi que ha cremat 30 hectàrees de garriga, depenent de Cornellà de la Rivera, concretament al Col de la Dona ...>>
    Dc. 22 de juliol del 2015

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.07.2015 - 10:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

150 bombers i 4 avions ( dos canadairs i dos trackers) van ser mobilitzats ahir cap a les 11h del matí, per fer front al segon gran incendi de la setmana. L’alerta va ser donada simultàniament a un testimoni i per la talaia de Força Reial. En l’espai de dues hores, les flames ja havien destruït 7 hectàrees de vegetació, ja que el lloc on s’havia declarat l’incendi, una zona escarpada, assecada i a més molt afectada per la calor. L’incendi no va poder ser controlat fins a la tarda, cap a les 15h30.

El balanç d’aquest incendi és de 30 hectàrees de garriga destruïda.

Per altre costat, cap a les 14h l’incendi del passat dilluns a Trevillac tornava a cremar, al mateix lloc on havia començat. Una vintena de bombers es van desplaçar a la zona en urgència reforçada, des de l’aire, amb avions, per tal d’ofegar immediatament les fumeroles encara incandescents, així no va tenir temps de propagar-se.

Recordeu que la sequera que patim, juntament amb la calor i a vegada vent, augmenta el risc d’incendis. Consulteu aquí, el mapa de risc d’incendis que s’actualitza cada dia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any