Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  20.07.2015  12:00

Un esbart català guanya per primera vegada el concurs de danses del Festival de Música de Cantonigròs

Un total de 18.500 persones han passat pel Teatre l'Atlàntida de Vic durant els quatre dies del certamen

Men?ame
 

L'Esbart Sant Martí de Barcelona s'ha imposat al concurs de danses del 33è Festival Internacional de Música de Cantonigròs que es clou aquest diumenge a la tarda. Els primers premis de cors han anat a parar a Filipines i Rússia, mentre que en el cas de la dansa, és la primera vegada que el guardó es queda a Catalunya. El certamen es va inaugurar el passat dijous i durant aquests dies han passat pel Teatre l'Atlàntida de Vic un total de 18.500 persones entre espectadors i participants. A aquesta edició hi han participat 33 grups procedents de 19 països diferents i també ha comptat amb la col·laboració de 800 famílies de diversos pobles que han ofert el seu allotjament de forma desinteressada.

Al concurs de cors mixtes d'un màxim de 40 cantaires s'ha imposat el Palawan State University Singers de Filipines, mentre que el guanyador de les categories de cors infantils, femenins i mixtes de música popular, ha sigut el Jazz Choir of the State Children de Rússia. Pel que fa al l'Esbart Sant Martí de Barcelona, s'ha imposat a la categoria de grups de danses i també 'ha endut el premi de votació popular.