Ceret: Alain Torrent reelegit al primer torn

  • Ahir diumenge se celebrava, a Ceret, el primer torn de la repetició de les eleccions municipals anul·lades pel Consei d'Etat. No hi haurà segona volta, ja que el batlle sortint, Alain Torrent (DVG) ha aconseguit a la peimera 50, 42 % dels sufragis vàlids...>>
    Dl. 20 de juliol del 2015

VilaWeb
Redacció
20.07.2015 - 10:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Recordem que a les eleccions municipals del 2014 s’havien presentat tres llistes: Demain Ceret conduïda per François Brulè, precisament el candidat que està a l’origen d’aquesta repetició de les eleccions, ja que va ser qui va presentar el recurs d’anul·lació de les anteriors eleccions. Un avenir pour Céret encapçalada per Jean Saseras, i finalment l’encapçalada per el batlle sortint Alain Torrent Unir Ceret, que ha sigut la guanyadora i que, a més a més, guanya un regidor més dels que tenia anteriorment.

La llista era la mateixa que havia presentat Alain Torrent a les eleccions municipals anul·lades, i tenia el suport de Jean-Pierre Brazès (UDI) que havia renunciat a presentar-se. Per banda seua la llista ‘Un avenir pour Céret’, conduïda per Jean Saseras, entra al Consell Municipal amb dos regidors, mentre que François Brulé (DVG) perd 1 regidor i en tindrà cinc.

Alain Torrent prendrà possessió, d’aquí 5 dies, i començarà el que serà el seu tercer mandat consecutiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any