Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  18.07.2015  06:00

Autor/s: M.S.

Granissat de síndria

Una recepta refrescant per fer passar la calor de ‘El llibre de les receptes d’estiu’ de Francesc Murgadas (Cossetània)

Men?ame
 

Aquestes calors conviden a prendre aliments que ens refresquin. Eus ací la recepta del granissat de síndria, que proposa el cuiner Francesc Murgadas a ‘El llibre de les receptes d’estiu’ (Cossetània). Per treure la calor.

GRANISSAT DE SÍNDRIA

Ingredients:

700 grams de síndria

4 cullerades de xarop de granadina

1 llimona

20 g de xocolata negra

Elaboració:

Peleu la síndria i fes-la a talls, sense les llavors. Poseu els talls al bol de la batedora amb el xarop i el suc de mitja llimona degudament colat. Bateu-ho una bona estona fins que quedi líquid. Repartiu-ho en plats fondos que aguantin al congelador. A cada plat poseu-hi dos dits de suc. Deixeu-ho tres quarts d’hora al congelador. Passat aquest temps, remeneu amb una forquilla el suc dels plats i torneu-los a posar al congelador mitja hora més. Repetiu l’operació. Després poseu el granissat en copes i poseu-hi uns encenalls de xocolata per damunt.