Turing Phone, el telèfon més segur i resistent?

  • S'ha de posar a la venda aquest estiu i incorpora tot de característiques i materials per a garantir-ne la seguretat i la resistència

VilaWeb
Redacció
15.07.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Turing Robotics Industries enllesteix un telèfon caracteritzat sobretot per la seguretat. El Turing Phone, nom que fa referència al matemàtic anglès i pare de la informàtica moderna, Alan Turing (1912-1954), aspira a ser un mòbil diferent, sense ports i amb una versió especial del sistema operatiu Android. Una gran part del maquinari intern és xifrat i demana una activació de seguretat de dos passos, amb lector d’empremtes inclòs.

Però també és segur externament, gràcies a una carcassa d’un material líquid ‘més resistent que l’acer o el titani’. Internament, totes les peces són recobertes per a fer-lo més resistent a l’aigua.

Quant a les característiques tècniques, el Turing Phone té una pantalla de 5,5 polzades (1920 x 1080), un xip MSM8974AC Quad Krait a 2,5 GHz i 3 GB de memòria DDR3. El sistema que fa servir és l’Android 5.1 Lollipop, amb una interfície d’usuari pròpia i molt diferent de l’original.

El mòbil es posarà a la venda previsiblement aquest estiu, amb tres versions: la de 16 GB, per 610 dòlars; la de 64 GB, per 740 dòlars, i la de 128 GB, per 810 dòlars.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any