L’escola Martínez Valls d’Ontinyent recupera la unitat de tres anys

  • Educació ho ha acordat amb els sindicats aquesta vesprada

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
08.07.2015 - 17:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La conselleria d’Educació ha decidit de reobrir la unitat de tres anys de l’escola pública Martínez Valls d’Ontinyent eliminada en l’arranjament escolar anterior. Ho ha acordat en una reunió mantinguda aquesta vesprada amb representants dels sindicats UGT, CCOO i STEPV.

El nou conseller d’Educació, Vicent Marzà, s’havia mostrat favorable a ‘assegurar l’oferta d’ensenyament a centres educatius com el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs, el CEIP Martínez Valls d’Ontinyent i el CEIP Herrero de Castelló de la Plana, perquè assegurar això és obrir pas a la nostra determinació de potenciar la qualitat educativa al nostre sistema educatiu en benefici de l’alumnat’.

Aquesta vesprada la Mesa Sectorial ha tractat aquesta qüestió i ha decidit que l’escola Martínez Valls torne a disposar de la unitat escolar eliminada.

Els altres centres que recuperaran unitats suprimides per la conselleria del PP són una unitat en Infantil de 3 anys i una unitat en Infantil de 4 anys al CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs; una unitat en Infantil de 4 anys al CEIP Herrero de Castelló de la Plana; una unitat en Infantil de 3 anys al CEIP Miguel Bordonau de Burjassot; una unitat en infantil de 3 anys al CEIP Ramón y Cajal de Xirivella; i una unitat en Infantil de 3 anys al CEIP Cervantes de Bunyol.

Felicitacions de l’Ajuntament

El batle de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha felicitat la comunitat educativa del centre. Rodríguez s’ha mostrat agraït a la directora de l’escola, Tudi Mollà, ‘i a tots aquells i aqueles que han estat luitant per fer-ho possible’. L’Ajuntament ha donat suport des del principi a les reivindicacions d’aquesta escola, aixó com a les del CEIP Bonavista, que també reclama la recuperació de la unitat d’Infantil eliminada per la conselleria.

Notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any