ERC aconsella de votar sí a la consulta de l’ANC

  • Els militants o simpatitzants que demanen consell a la direcció del partit reben aquesta resposta

VilaWeb
Redacció
01.07.2015 - 18:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres i dissabte 34.768 socis de l’ANC podran votar en la consulta interna sobre la proposta d’Artur Mas, bé presencialment bé per correu electrònic. Respondran aquesta pregunta: ‘Vol que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?’ Segons que ha pogut saber VilaWeb, a les consultes dels militants i simpatitzants, la direcció d’Esquerra Republicana (ERC) els aconsella de votar que sí.

El partit admet que la pregunta pot crear confusió. De fet, la direcció ha rebut moltes consultes de militants i simpatitzants que també són socis de l’ANC per saber l’opinió oficial del partit.

Qui pot votar, on i quan?

Tenen dret de vot els membres de ple dret de l’Assemblea al corrent de pagament, d’acord amb el cens actualitzat el 26 de juny. Podran votar en centres repartits pel territori, divendres entre les 17.00 i les 21.00 i dissabte entre les 10.00 i les 14.00. Els resultats provisionals se sabran dissabte a la nit i la setmana que ve es publicaran els definitius, quan s’hagi comptat el vot rebut per via electrònica.

La llista de centres i l’horari de votacions es publicarà a la pàgina web de l’ANC demà a la tarda. Per votar electrònicament, s’haurà d’escannar el document d’identitat i la butlleta de votació, que es pot descarregar del portal de l’Assemblea.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any