Intercanvi de rol dels principals presentadors de TV3

  • Xavi Coral presentarà el '.Cat' i Helena Garcia Melero conduirà 'Divendres'

VilaWeb
Redacció
25.06.2015 - 16:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Alguns dels principals programes de TV3 canviaran de presentador el setembre vinent. Xavi Coral serà el presentador de ‘.Cat’. Helena Garcia Melero presentarà ‘Divendres’, Núria Solé s’ocuparà de la segona franja de ’Els matins’ i Ariadna Oltra conduirà el ‘TN migdia’, juntament a Carles Prats. Al canal informatiu 3/24, Xavier Graset serà el nou presentador del programa de debat, ‘2324’. Amb aquest moviment de professionals, la cadena vol ‘impulsar i fer evolucionar diferents franges d’informatius i entreteniment a partir de la nova temporada de tardor’.

Segons el canal de televisó, el nou ‘.Cat’, amb Xavi Coral, ‘serà més divers en els temes a tractar i guanyarà en ritme i flexibilitat, mantenint el mateix rigor informatiu’. El programa ‘Divendres’, amb Helena Garcia Melero i Espartac Peran, continuarà tractant temes d’actualitat i també l’entreteniment.

Per la seva banda, Ariadna Oltra, que ha estat al capdavant del ‘.Cat’ en la seva arrencada aquestes dues darreres temporades, passarà a conduir el ‘TN migdia’, al costat de Carles Prats. Oltra substiturà Núria Solé, que presentarà la segona part de ‘Els matins’, després d’haver conduït ‘La Marató de TV3″ i diferents programes especials informatius on, segons TV3, ‘ha demostrat la seva versatilitat per afrontar un programa en directe amb gran diversitat de registres’. Lídia Heredia continuarà presentant la primera part del programa.

El programa de debat del 3/24

El programa de debat polític del canal 3/24, que serà dirigit per Xavier Graset, s’avançarà una hora, per emetre’s de 22.00 a 23.00, en una franja de ‘prime time’ més competitiva que l’actual. El que fins ara n’és editor i presentador, Agustí Esteve, passarà a ser cap del 3/24 per liderar una renovació del canal informatiu, amb nous formats i noves franges per accentuar-ne la personalitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any