Feu-vos subscriptors de VilaWeb, per un millor periodisme, per un país millor

  • Els subscriptors són el cor del diari, amb una relació més directa amb la redacció

VilaWeb
Redacció
17.06.2015 - 15:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cor de VilaWeb és la relació amb els lectors que decideixen de prendre un compromís de suport al diari, per mitjà del servei de subscripció. Amb un cost mínim de cinc euros el mes els subscriptors participen en les tasques informatives i aporten opinions i suggeriments, a més de beneficiar-se de serveis especials. Per fer-vos subscriptors del diari, escriviu les vostres dades en aquesta pàgina

Els subscriptors reben cada vespre un correu de la redacció on se’ls explica la feina que s’està fent, se’ls presenta la portada de l’endemà, donant accés previ a vegades a articles que els lectors normals no veuran fins l’endemà i poden llegir i comentar l’editorial que escriu cada dia Vicent Partal. Les seves aportacions en forma de comentari es publiquen l’endemà quan els lectors normals tenen accés a aquest editorial.

Els subscriptors també poden partiticipar en la creació de continguts obrint el seu propi bloc dins el diari. Els blocs són una de les seccions més seguides de VilaWeb i plantegen un panorama molt plural de temàtiques, orígens i mirades. 

Els subscriptors també tenen descomptes especials en la Botiga de VilaWeb i poden participar en actes especials reservats en exclussiva per a ells, com va ser, per exemple, el debat entre Artur Mas i David Fernàndez per a celebrar els 20 anys de VilaWeb. Un cop a l’any els subscriptors són convocats a l’Assemblea de Lectors on els responsables del diari els expliquen els projectes en marxa i escolten les seves crítiques i suggeriments. Al 2015 s’han fet tres sessions de l’Assemblea, a Perpinyà, Barcelona i València.

Per damunt de tot, però, la subscripció a VilaWeb representa un compromís per donar suport al diari i una forma de participació en la vida del país. En uns moments en que la premsa passa per importants dificultats les petites aportacions monetàries dels subscriptors, quan es posen en comú, són vitals per al sosteniment de la publicació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any