Ontinyent s’omple de quinzes pels quinze anys de Comerç In

  • L'associació de comerciants celebra l'aniversari amb una campanya de descomptes i regals

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
17.06.2015 - 00:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Enguany es compleixen quinze anys del naixement de Comerç In, l’associació creada amb la finalitat de dinamitzar i promocionar el centre urbà des dels comerços locals per a impulsar la innovació i la millora del sector a la capital de la Vall d’Albaida. Amb motiu de l’aniversari, l’entitat ha encetat aquest dilluns dia 15 de juny una campanya amb regals i descomptes basada en el número quinze com a referent.

De fet, la primera de les accions fou la distribució pels eixos comercials de la ciutat de figures amb forma de número quinze, una de les quals, la més gran de quasi dos metres d’alçada, és a la plaça de la Concepció.

Dins la campanya ‘Suma’t als 15 anys de Comerç In’, fins el quinze de juliol, cada compra que es realitze en algun dels comerços associats donarà dret a participar en un sorteig en què es repartiran 225 premis. A més, entre el 15 de juny i el 30 d’aquest mateix mes, un seguit d’establiments oferiran productes a un preu especial de quinze euros, o aplicaran descomptes del 15% en altres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any