Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  16.06.2015  11:07

'El procés constituent no és per a arribar a la independència', diu el candidat de Podem Catalunya

I s'hauria de fer coordinat 'amb la resta d'Espanya', segons Albano-Dante Fachin

Men?ame
 

El candidat de Podem a les eleccions del 27-S, Albano-Dante Fachin, parla d'impulsar un procés constituent a Catalunya, però és del parer que no ha de tenir per objectiu la independència. 'No és un procés constituent per a arribar a la independència, sinó que té per objectiu generar aquest debat sense excloure cap de les sortides possibles', ha dit a Catalunya Ràdio.

Fachin no és partidari d'incloure-hi Convergència, en aquest procés. 'El full de ruta de CDC i ERC, dins d'aquest marc i amb aquestes condicions, no coincideix amb això que diem', ha dit.

El candidat de Podem diu que no accepta 'la divisió segons la qual sembla que a Catalunya només hi hagi independentistes o unionistes, i això amaga una pluralitat catalana que va més enllà'. Creu que el debat sobiranista 'no ha convençut una part molt important de la població catalana que no veu clar el full de ruta de CDC-ERC'.

Albano Dante Fachin vol un procés constituent 'coordinat amb la resta d'Espanya, però no supeditat'.