Ontinyent reclamarà a Educació que baixe la ràtio per recuperar les unitats escolars

  • L'Ajuntament ha demanat una reunió amb la Direcció General d'Educació per traslladar les reivindicacions del Martínez Valls

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.06.2015 - 17:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament d’Ontinyent ha demanat una reunió amb la Direcció General d’Educació per a traslladar a la Conselleria d’Eduació la demanda de l’escola Martínez Valls de recuperar la unitat d’Infantil suprimida l’any passat i per a reclamar que baixe la ràtio d’alumnes per aula. Des del consistori s’ha recordat que el batle, Jorge Rodrïguez, es va reunir recentment amb representants del centre i els hi va donar suport en les seues reivindicacions.

Sobre aquesta qüestió, Rodríguez ha assegurat que el govern local reclamarà ‘no sols que es recupere la segona unitat, sinó que exigirem al nou Govern Valencià que baixe la ràtio, perquè és d’ací d’on vénen tots els problemes’.

Xiquets sense matricular com a mesura de protesta

Les quaranta-una famílies que van fer la pre-matriculació d’Infantil dels seus fills en l’escola Martínez Valls han decidit de no tramitar les matrícules fins que el centre recupere la unitat d’Infantil suprimida l’any passat per conselleria. Recordem que després d’aquesta supressió, l’escola només disposa d’una unitat d’Infantil amb vint-i-vuit places, per a la qual s’hi van fer quaranta-una pre-matriculacions. Les famílies afectades han presentat al·legacions en què defensen la necessitat d’aquesta segona unitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any