Jacques Rançon reconeix un segons assassinat

  • Arrestat la passada tardor per l'homicidi de Mokhtaria Chaïb, Jacques Rançon ha reconegut l'assassinat d'una altre víctima: Marie-Hélène Gonzalez. Sembla que encara s'haurà d'esperar abans de donar per tancat del tot l'assumpte de les desaparegudes de l'estació de Perpinyà ...>>
    Dc. 10 de juny del 2015

VilaWeb
Redacció
10.06.2015 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Jacques Rançon, de 56 anys, va ser detingut el passat mes de novembre, acusat de l’homicidi (que ha reconegut) de Mokhtaria Chaib, una estudiant de 19 anys que havia desaparegut l’any 1997 al barri de l’estació de Perpinyà. Interrogat el passat dilluns 8 de juny, als locals de la policia judicial de Perpinyà, ha reconegut ser l’autor de l’assassinat de Marie-Hélène Gonzalez, una jove de 22 anys, que va desaparèixer al mateix barri l’any 1998.

Així mateix, el passat divendres, va reconèixer ser l’autor d’una agressió patida per una dona de 19 anys, també l’any 1998, en el sector de l’estació a l’Avinguda de Belfort.

L’advocat de la família de Marie-Hélène Gonzalez, Maitre Etienne Nicolau, ha declarat a France Bleu Roussillon que: ‘”Això no és realment una sorpresa perquè des del moment que va reconèixer l’assassinat de Mokhtaria Chaib, també podria haver matat a Marie – Hélène Gonzalez, ja que els dos crims són gairebé idèntics. Els fets són gairebé idèntics: dos assassinats seguits de la mutilació dels cossos, per això es podria pensar que l’autor era la mateixa persona. És un immens alleujament, una emoció intensa, estic al costat de la famílies de les víctimes des de fa 20 anys. Mai no han abaixat els braços, sempre han pensat que s’aconseguiria descobrir l’autor d’aquestes desaparicions’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any