Recollida de signatures per internet perquè el Martínez Valls recupere la unitat d’Infantil

  • Educació va eliminar la unitat l'any passat a l'escola d'Ontinyent que ha rebut 41 sol·licituds de pre-matriculacions

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.06.2015 - 17:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les accions de l’AMPA de l’escola Martínez Valls d’Ontinyent en reivindicació de la rehabilitació de la unitat d’Infantil suprimida l’any passat, han afegit una nova iniciativa. Després de l’inici de recollida de signatures físiques en suport a aquesta reivindicació, l’AMPA n’ha engegat una a través de la plataforma change.org amb la mateixa finalitat.

Des d’aquest enllaç es pot donar el suport a la demanda de l’escola de recuperar la unitat, sobretot ara que el centre ha rebut quaranta-una sol·licituds de pre-matriculacions per al curs 2015-2016.

La reivindicació, que ha rebut el suport d’Escola Valenciana, ha estat també recollida per Compromís, des d’on s’han compromés a traslladar el cas als responsables de la coalició a València ‘per tal que l’habilitació de la unitat siga una de les primeres decisions dels nous reponsables del govern’, en paraules del portaveu local, Joan Gilabert. A més, el regidor d’Educació, Pepe Pla, ha remés ja l’acord de la comissió d’escolarització a la Direcció General de Centres i Personal docent, en què es reclama l’habilitació de manera immediata.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any