Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  28.11.2001  19:32

El barri de La Central albergarà divendres una xerrada sobre l'aprenentatge dels joves i infants

Men?ame
 

El Centre Mèdic Integral organitza pel proper divendres, 30 de novembre, una conferència que tracta sobre els aspectes psicològics que poden influir en els problemes d'aprenentatge en els infants. La xerrada anirà a càrrec de Pau Martínez Farrero, doctor en psicologia psicoanalista. Ja fa uns quants anys que aquest centre mèdic duu a terme una sèrie de conferències sobre psicologia, i aquest any s'ha volgut dedicar als diferents factors, familiars i socials, que poden afectar a l'aprenentatge dels infants i joves. Per tant, es considera que tant l'escola, com els amics i la pròpia família tenen un paper molt important en la manera com els nens duen a terme els diferents processos d'aprenentatge al llarg de la seva vida.

Aquesta xerrada es durà a terme a les vuit del vespre a la seu social de l'Associació de Veïns del Barri de la Central-Olivera, situada a la plaça dels Països Catalans. D'aquesta manera, es pretén que tots els presents puguin tenir unes certes nocions sobre el tema, per tal de poder detectar possibles anomalies a temps i fer que els professionals tractin el problema. Així doncs, el nen anirà passant per cada etapa sense incidents no tractats que puguin influir després en fases posteriors d'escolarització i aprenentatge social.