Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  02.06.2015  06:00

Kickstarter aterra al país

La principal plataforma de finançament col·laboratiu al món obre versions als estats francès i espanyol

Men?ame
 

Al nostre país, la plataforma Verkami és sinònim de 'crowdfunding'. Però la referència mundial i pionera n'és Kickstarter. Des del 2009, més de vuit milions de persones han aportat a través seu al voltant de 1.500 milions d'euros per a més de 80.000 projectes creatius de camps tan variats com la música, el disseny, el cinema, la moda i la tecnologia. Des dels EUA, Kickstarter s'ha anat expandint lentament per més països, com Austràlia i Nova Zelanda, el Canadà i el Quebec, la Gran Bretanya... Ara arriba a casa nostra.

Des de la setmana passada, a través de Kickstarter France, els creatius nord-catalans tenen la possibilitat de recórrer a aquesta important plataforma de micromecenatge col·laboratiu per a provar i tirar endavant les seves idees.

I des d'avui mateix, també ho poden fer els creatius de la resta dels Països Catalans, amb l'activació de Kickstarter a l'estat espanyol.

En ocasió de l'aterratge a casa nostra, Kickstarter serà present a mitjan juny al festival Sonar de Barcelona amb un ampli programa d'activitats. A l'espai MarketLab es presentarà una selecció de projectes creatius situats allà on es creuen l'art i la tecnologia, amb la presència dels seus creadors. A més, durant el festival l'equip de Kickstarter dirigirà tallers, conferències i sessions de consultoria que permetran als participants d'aprendre estratègies i bones pràctiques.