Els socialistes de Castelló de Rugat exigeixen al batle que aclarisca si va demanar de dur al terme la planta de residus animals

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.05.2015 - 17:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arran la publicació d’una gravació en què els promotors del projecte de la planta de tractament de residus animals de la Pobla del Duc afirmen que el batle de Castelló de Rugat, José M. Barranca, va interessar-se per instal·lar-la en aquesta localitat, els socialistes d’aquest municipi han reaccionat per a reclamar al PP que ‘aclarisca si és cert’.

Tal com vam recollir anit, una gravació difosa des de Radioaktiva reprodueix una convers en què l’empresari Franciasco Soria assegura que José M. Barranca li va confessar que s’havia posicionat en contra de la planta i havia firmat el document de la Mancomunitat en oposició a la instal·lació ‘perquè si no se’m tiren damunt’. A més, el promotor hi explica que Barranca li va proposar de reubicar el projecte: ‘(…) per què no et fas uns metres més cap allà i el fiques en el meu terreny? I aixina tots els beneficis vénen cap al meu poble? (…)’.

El portaveu del PSPV-PSOE a Castelló de Rugat i candidat a la batlia per aquest partit, Antonio Esquinas, ha afirmat que de confirmar-se aquestes afirmacions es demostraria que el PP ‘està jugant amb nosaltres, amb tot el poble, i això els socialistes no ho tolerarem de cap de les maneres’. Per això exigeix del PP un aclariment tant de la postura del partit quant a la instal·lació de la planta en si, com de la proposta del Barranca de dur-la a Castelló de Rugat ‘perseguint no sé sap quins beneficis’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any