L’ANC fa avui l’acte unitari pel sobiranisme a l’Ajuntament de Barcelona

  • Hi haurà CiU, ERC, CUP i Millor BCN, candidatures que han signat el manifest 'Els ajuntaments per la independència' · Carme Forcadell tancarà l'acte

VilaWeb
Redacció
19.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha programat avui l’acte sobre les eleccions municipals a Barcelonaque s’havia de fer el dia 3 proppassat. Hi intervindran Joaquim Forn (CiU), Trini Capdevila (ERC), Eulàlia Reguant (CUP) i Ignasi Planas (Millor BCN). Serà a les 19.00 a la Casa del Mar (carrer d’Albareda, 1).

L’acte es va ajornar perquè l’ANC preveia que s’hi escenifiqués la signatura del manifest ‘Els ajuntaments per la independència‘, que demana que les candidatures municipals assumeixin un conjunt de compromisos de suport a la independència. Però en aquell moment, CiU i la CUP – Capgirem Barcelona encara no havien decidit de signar-lo. Tanmateix, finalment tots dos s’hi van adherir i, a més, hi van introduir esmenes. 

L’acte, que porta per títol ‘Guanyem la llibertat! Ha arribat l’hora de Barcelona’, es tancarà amb la intervenció de Carme Forcadell, que des de dissabte ja és ex-presidenta de l’entitat, perquè Jordi Sánchez n’ha agafat el relleu. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any