Redacció
18.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Futbol Club Barcelona ha guanyat la lliga, la vint-i-tresena de la seva història. Ahir al vespre es va imposar a l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón (0-1) i amb això en va tenir prou per a poder alçar la copa de la lliga. El Barça és matemàticament campió perquè té quatre punts d’avantatge respecte del Reial Madrid. Tot i que el Madrid va guanyar l’Espanyol a l’estadi de Cornellà – el Prat (1-4), no pot evitar el campionat del Barça perquè tan sols queda un partit per jugar. Després de la victòria, milers de seguidors de l’equip blau-grana es van aplegar a la Rambla de Canaletes per celebrar el títol.

El títol de lliga és un dels tres a què aspira el Barça aquesta temporada. El 30 de maig jugarà la final de la Copa del rei al Camp Nou contra l’Athletic de Bilbao. I sis dies més tard –el 6 de juny–, a l’Estadi Olímpic de Berlín, disputarà la gran final de la Lliga de Campions contra el Juventus, botxí del Reial Madrid a les semifinals.

Justament ahir l’equip de Torí va felicitar el Barça en català per Twitter, emplaçant-lo a trobar-se a la final de Berlín.