La Vall d’Albaida recorda Ovidi

  • Més de vint actuants homenatgen l'artista a Ontinyent

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.05.2015 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’homenatge popular a Ovidi Montllor organitzat pel Casal Jaume I de la Vall d’Albaida aplegarà aquest divendres actuacions i intervencions de més de vint intèrprets, que hi aportaran cançons, música, lectures de poemes propis o de l’Ovidi, performances, i altres intervencions artístiques. L’espectacle comptarà amb una escenografia creada per alumnes de l’institut Josep Segrelles d’Albaida, amb el suport de l’artista Xeles Tortosa, i estarà presentat per Maria Fuset i Miquel Àngel Múrcia.

El Casal Jaume I va fer una crida a sumar-se a un homenatge popular a Ovidi Montllor, plantejat com una oportunitat perquè entitats, grups creats expressament o persones a títol individual feren aportacions al reconeixement de la societat valldalbaidina a l’obra i la persona de l’Ovidi, un acte que compta amb la col·laboració de VilaWeb Ontinyent. El nostre diari s’ha sumat a l’homenatge publicant cada dia d’aquesta setmana textos referits a l’artista alcoià com a preàmbul a la celebració de divendres.

El cartell per a l’espectacle el formen Gent del Desert; Carles Enguix; L’Alè de la Fera; Consol Rico, Maribel Collado, Maru Micó i Jesús Barranco; L’ Àngel Furtiu i els Trileros, amb Pau Urenya, Camilio Gonzàlez, Xavo i Víctor; David Mira i Josep Sanchis; alumnes de l’escola Lluís Vives d’Ontinyent sota la direcció de German Ferri; Mara Vicent i Josep Andrés; Ricard Sanchis; Pepe Ferre; Jordi Tormo; Néstor Bernabeu i Joel Bernabeu; i Joan Valls.

L’homenatge es farà a les 19.30 al Centre Cultural Caixa Ontinyent de la capital de la Vall d’Albaida, amb entrada gratuïta.

Especial de VilaWeb Ontinyent: A l’Ovidi, des de la Vall

Enllaços
Array
Array
Array
Array
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any