La candidata d’ICV-EUiA apartada no es retracta: ‘La campanya no em venia gens de gust’

  • Marina Pibernat era la número quatre de la llista ecosocialista a Girona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.05.2015 - 11:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La número quatre de la candidatura d’ICV-EUiA a l’ajuntament de Girona, Marina Pibernat, ha estat apartada de la llista després d’haver escrit a Twitter tot d’insults catalanòfobs. Avui Pibernat no només no s’ha disculpat o ha rectificat, sinó que ha dit que es reafirmava en totes les coses que havia dit i que estava contenta de quedar fora de la llista: ‘M’he salvat d’una campanya que no em venia gens de gust en una coalició en què no estava gens còmoda’, ha piulat. I fins i tot ha dit que havia rigut molt amb un muntatge que va córrer ahir per Twitter en què, parodiant el polèmic cartell de Garcia Albiol a Badalona, es veia una foto seva amb el lema ‘Netejant Girona de “catalufos”.

El primer piulet polèmic de Pibernat va arribar divendres al vespre, a propòsit del debat de candidats a Barcelona de BTV: ‘Res més bonic que veure a BTV la “derechona catalufa”  atacant Ada Colau. Esteu cagats, escòria’. El comentari va rebre moltes crítiques d’usuaris de Twitter, i Pibernat va anar pujant el to dels seus comentaris.

Arran d’això, la direcció les direccions d’ICV i EUiA a Girona han emès un comunicat en què diuen:

1- Que Marina Pibernat ha comunicat que s’aparta voluntàriament de la candidatura. 2- Que els termes utilitzats no representen a EUiA ni a la coalició. 3- ICV-EUiA reitera el seu compromís amb el dret a decidir dels catalans i les catalanes i recorda que sempre ha defensat el respecte i la tolerància.

Heus ací els piulets de l’ex-candidata d’avui al matí:

I aquests són els piulets que van causar la polèmica i que van acabar amb la seva sortida de la candidatura:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any