Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  07.05.2015  19:30

El PP de l'Olleria utilitza mitjans municipals per a la campanya electoral

Convoca a l'acte de presentació del seu candidat des del compte de correu de la Secretaria d'Alcaldia

Men?ame
 

Aquest divendres arrenca la campanya electoral de les eleccions municipals del 24 de maig, que al País Valencià coincideixen amb les que es fan també a les Corts. Els partits comencen a fer els actes de presentació de candidatures i en què demanen el vot a la ciutadania, com és el cas del que farà divendres mateix el PP de l'Olleria.

El partit que ara és al govern municipal ha organitzat l’acte al Teatre Cervantes (antic Dipòsit), a les 21.00, al qual ha convocat els mitjans de comunicació mitjançant un correu electrònic. Aquest mail s’ha enviat des del compte de correu de la Secretaria d’Alcaldia, no des de cap adreça electrònica del partit, de manera que el PP hauria fet ús de mitjans públics, i previsiblement de treballadors municipals, per a la campanya del partit.

El correu, a banda d’informar del lloc i l’hora on es farà l’acte, porta adjunt una fotografia del candidat del PP, l’actual batle José Vidal, i un arxiu amb la llista electoral completa del partit.