Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  22.04.2015  12:58

La fiscalia demana ara informació sobre paperetes, locals i web del 9-N

També vol que el TC enviï còpia de la causa al TSJC

Men?ame
 

La Fiscalia Superior de Catalunya ha demanat noves diligències al jutge que instrueix la querella per desobediència contra el president Artur Mas, la vice-presidenta Joana Ortega, i la consellera Irene Rigau. Concretament, demana al Tribunal Superior de Justícia que requereixi a la Generalitat informació relacionada amb el procés participatiu del 9-N i investigui sobre les paperetes, la web i la cessió de locals per tal de determinar el cost i els responsables de la consulta. 

Segons Europa Press, la fiscalia vol que la Conselleria de Governació i Relacions Institucionals lliuri al jutge l'expedient sobre l'encàrrec de 'confecció de paperetes, sobres i urnes per a la votació'. També vol que el jutge, que és el que instrueix la querella contra el president i els conselleres Rigau i Ortega, demani a la Conselleria d'Ensenyament totes les comunicacions relacionades amb la cessió de locals per a la consulta del 9-N. 

A més, la fiscalia vol que el Tribunal Constitucional enviï còpia de tota la causa al TSJC, segons Catalunya Ràdio.