Els vint llibres més recomanats pels lectors, revelats a la festa de La Llança de Sant Jordi

  • 'No calia estudiar tant', de Marta Rojals, entre els llibres de no-ficció més recomanats

VilaWeb
Redacció
20.04.2015 - 21:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana han inaugurat la setmana de Sant Jordi. Amb la Festa de la Llança de Sant Jordi, han anunciat els llibres més recomanats pels lectors a través del concurs web. Enguany, quasi 6.000 participants han fet més de 9.000 recomanacions sobre 280 títols, agrupats en les categories d’infantil i juvenil, no-ficció i ficció, a més de la millor coberta. Tots responien a la pregunta ‘Quin llibre regalaràs per Sant Jordi?’.

Les obres més votades a la categoria de no-ficció són: ‘La puta història de Catalunya de la iaia’, ‘Les set caixes’, ‘Lletraferides’, ‘No ens calia estudiar tant’ i ‘Sóc de l’Oest. Lo #postullibre del sr. postu’.

Les obres guanyadores en la categoria de ficció són: ‘Algú com tu’, ‘Amor prohibit’, ‘Com si fos ahir’, ‘La venjança dels almogàvers’ i ‘Un any i mig’.

En la categoria infantil-juvenil, els llibres guanyadors són: ‘Al teu rotllo’, ‘Arriba el Sr. Flat!’, ‘Heysel’, ‘Patufet, on ets?’ i ‘Xènia, #keepcalm i fes un tuit’.

Les millors cobertes escollides pels lectors han estat les dels llibres ‘El silenci del far’, ‘Endevinalles per a tothom’, ‘I et despertes mentre les papallones filen’, ‘Seguirem vivint’ i ‘Un fill’.

La Festa de la Llança de Sant Jordi, l’ha closa una actuació del cantant Roger Mas.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any