La universitat de Perpinyà crea un màster de turisme transfronterer

VilaWeb
Redacció
16.04.2015 - 11:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’objectiu d’aquest és, segons la Universitat, de ‘innovar creant un curs per formar personal altament qualificat en l’àmbit del desenvolupament local i més específicament en el turisme cultural, un sector econòmic amb un fort creixement (Europa del Sud, +7% de creixement i 500.000 llocs de treball creats a França d’aquí al 2030).’. Aquest màster ha estat creat en col·laboració amb les universitats d’Andorra, París VI (Observatori Oceanogràfic de Banyuls), de les Illes Balears i de Sciences Politiques-Toulouse.

Escollit per un jurat internacional (universitaris i professionals) al títol de les iniciatives d’excel·lència en formacions innovadores, el programa Miro es beneficia d’un pressupost de 5,5 milions d’euros sobre 7 anys. La creació del màster s’acompanya de la posada en línia d’un indret especialitzat sobre el turisme cultura Miro +, i d’una plataforma de peritatge i de formació professional ViaMiro (llançament el 2017).

Les inscripcions per seguir aquest curs, van començar ahir dimecres i és podran fer fins al 15 de juny a la web d’aquest màster, que té un preu de 3.000 €uros i una durada de 2 anys. Aquí trobareu totes les informacions. També podreu inscriure’s o millor dit, postular-vos, des d’aquí

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any